Широкоформатен печат – какво е това?

Още нещо за рекламата.

В поредица от публикации ще ви запознаем с най-често използваните термини в печата и предпечата. Мисля, че това ще е много полезно за онези от вас, които искат да рекламират своя бизнес, за да го популяризират и увеличат броя на своите клиенти, но все още не са решили как точно да го направят.

Здравейте!

Всички знаем колко е важна рекламата за успеха на едно начинание. Независимо дали се занимавате с бизнес, благотворителност или просто искате да популяризирате идеите си, нещата, които ви вълнуват и са важни за вас, своите хобита – вие имате нужда да ви видят.

Нашият над 20-годишен опит показва, че един от методите за получаване на качествена реклама, използван с успех и много харесван от нашите клиенти е широкоформатният печат.

Под този термин обикновено се разбира дигитален печат върху медии с ширина над 45 см. Най-често широкоформатният печат се изпълнява с мастиленоструйна технология, но има  и дигитални машини, които използват тонерна технология за печат. На английски език се използват термините wide format printing  и large format printing.

Какъв вид реклама можем да направим за вас с помощта на този печат, вижте в раздела „Широкоформатен печат“ в този сайт. Снимката, която използваме за тази публикация показва как сме оформили една витрина с помощта на този метод. Красиво е и се вижда от всички, нали?

Следващата седмица ще публикуваме повече подробности за всеки един от подразделите на „Широкоформатен печат“ .

Надяваме се, че с тези публикации ще бъдем ваши полезни водачи в необятния свят на Рекламата.

До скоро!

Вашият коментар